lördag 19 maj 2012

Nejmen hoppsansa!

Jag harklar mig och kommer med en lam bortförklaring i stil med att min dator har faktiskt varit trasig.. den har faktiskt det... eller..? Kan kanske, kanske vara en skvätt asocialitet också som är orsaken till min passivitet här. Men nu känner jag att tiden börjar vara lite snällare mot mig så att jag faktiskt kan försöka damma upp här på platsen som Gud glömde.

Idag är jag trött. Jättetrött. Har varit i Danmark i 4 dagar och kom hem för ett tag sen. Mycket trevlig resa. 4 dagar bestående av trevliga, underbara och rent av egendomliga upplevelser. Min ännu mer barnsliga sida fick kika fram under visiten på tivoli. Jag blir verkligen som ett barn när jag lägger ögonen på karuseller. Jag studsade upp och ner vid varje karusell som vi gick förbi. Mycket respektabelt måste jag erkänna. Karlarna fick hem ett varsitt fyllo igår när jag, Lotta och Anci kom hemragglandes efter en visit på baren nere i hamnen och alla tre kom med röda näsor insnubblandes genom dörren med ett varsitt fånigt flin i nyllet. Så kan det gå när bartendern inte riktigt gjort sin svenskaläxa..
Skobegäret fick sig en tillfredsställelse också när vi traskade genom dörrarna till en underbar skobutik. Jag stod där inne, fast besluten om att inte köpa nåt när jag kände ett litet pirr i magen som ganska snabbt utvecklades till ett fasligt sug i shoppingtarmen. När jag vände mig om så förstod jag precis vad den hade sniffat upp då det fanns en bautahylla med bara converseskor bara en meter ifrån mig. Jag blev så jäla lycklig att jag grät en smula. Kände mig som en kleptoman och fick motstå frestelsen att riva hyllan och snubbla därifrån med alla skor jag fick med mig men till slut landade jag på rätt sida av lagen och gick ut med ett par som gott nog räckte för den här gången.



My Precious... :P



Hemkomsten idag var iofs också rätt intressant då vi möttes av fastbundna bilar, snoppballonger, viagrakartonger och rosa spetstrosor på uppfarten till Anci och Robbans hus. Det är klart, fyller man 60 ska man gott ha lite hyss. Några myggbett (damn you stupid mosquito! Leave my porky bihang alone.), varmkorvar och vinglas senare sitter jag nu här och reflekterar över veckans bravader. Träffade ju faktiskt min älsklingstjockissyster och hennes makrill nere i Köpenhamn också. Kung. 

Nu ska jag starta en film och skeda med mina sexiga skor medan min gamla hoe Kosta-Bodil svartsjukt får stå på bordet och känna sig ersatt. 


Godkväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar