tisdag 26 oktober 2010

Älskade vi ^^

Jag tycker att det är så tråkigt att se hur många människor gömmer sig bakom någon dom egentligen inte är. Hur kommer det sig egentligen att man bryr sig så mycket om vad andra tycker? Så blir man väl aldrig lycklig..? Jag blir nästan förbannad på såna människor som tror att dom är någon miserabel schakal som beroende på sällskap byter personlighet. Jag är alltid mig själv och det kommer jag då alltid att vara. Jag älskar att vara jag. Jag älskar min töntiga humor, jag älskar mina muppryck och älskar att jag har växt upp med dom värderingar och inställningar jag har fått. Jag behöver inte att alla ska tycka om mig, jag är tillräckligt vuxen för att förstå att man inte tilltalar alla. Skulle man ändra på sig så skulle det alltid finnas folk som ogillar en ändå så varför lägga upp nån fejkad fasad när man bara kan vara sig själv? Finns förmodligen hur många torrbollar som helst som uppfattar oss som riktiga jävla muppar ^^ Men muppar eller inte, vi har garanterat bra mycket roligare än du som hela tiden måste tänka på vad andra tycker. ;)









Jag ÄLSKAR iallafall mina muppar :)

fredag 22 oktober 2010

Vinterdag

Jaha då var vintern officiellt här. Det är faktiskt helt okej med snö, det är mysigt när det knallar under fötterna och det glittrar överallt ute. Därmed ICKE sagt att slaskig snö är okej! Nej nej, usch och fy. När jag och Emilia skulle gå till dagis imorse hade vi ju inte räknat med att lite snö skulle anfalla oss. Det var uppenbart att den ville oss illa. Vi turades om att halka och glida runt på marken, kom 10 min försent för att vi aldrig kom fram! ^^ Helgens planer blir att åka och köpa vinterskor! Tiden har gått så sjukt snabbt så jag är fortfarande kvar i augusti, "nej men det är lugnt, det kommer ju ingen snö ÄN heller!" Jag har levt i förnekelse. Dags att vakna nu märker jag. Mörka kvällar börjar nästan kännas okej nu när man har en älskling att tillbringa dom med. Igår tänkte jag att jag skulle göra mig lite vocker med en choklad & sheasmör ansiktsmask, är så sjukt torr i nyllet så jag fruktar att det snart ska trilla av mig. Så jag införskaffade mig lite återfuktande masker och så mycket vackrare vettefan om jag blev...



.. men jag är inte alls lika torr idag iallafall. Höll på att skrämma slag på B när jag helt plötsligt kom in helt brunkladdig i trynet. Haha.



Slänger in lite bilder på mina darlingar också.

Underbara B och jag.. ♥


Och min fina lilla prinsessa! ♥


Nu vankas det hårfärgning!

Smell ya later folks!

torsdag 21 oktober 2010

Det här går fan inte för sig.

Huuu! Bövelen vad kallt det börjar bli ute! Det känns inte alls okey! Var tvungen att ge mig ut på äventyr imorse och tyvärr utsättas för denna horribla kyla. Jag liknade mer en livrädd arselvåldtagen rudolf, med min röda näsa, mitt darrande och min stelfrusna ankliknande kroppshållning, än den inte alls så normala apsläkting jag eg är. Men skönt att kunna gömma sig bakom någon annan ibland också, right? Läkarbesöket gick väl inte så upphetsande bra som jag i mitt stilla inre hoppats på. Blodproven visade bara vackra resultat, inget fel på sköldkörteln iallafall. Finns tydligen inte så mycket att göra åt min mage, mer än att stå ut med magont, ändra kostvanor och motionera mera, pfft, förstår inte alls hur hon kan påstå att JAG skulle behöva motionera mer?? Huh. Jag som går hela 5 min om dagen till och från dagis. Jaja, vissa ska ju alltid hitta nåt att klaga på och överdriva om..
Hur som helst, hade nästan hellre velat att det skulle vara sköldkörteln, då hade jag åtminstone fått medicin och sen hade det vart bra så. Palla gå runt som en gravid sköldpadda med magknip jämt. Men det går nog över så småningom, när all stress och allt grubblande är slut.

Besöket hos studievägledaren gick väl ganska bra iallafall. Ska skicka in min ansökan till utbildningen nu i veckan så får vi se om jag kommer in! Hoppas hoppas..
Nej usch och fy nu tar jag mina halvtinade skinkor och slår dom ner med min sjukling i soffan och kollar film.

Slick. Slick som fan.

onsdag 20 oktober 2010

Sjukdag

Har en sjukling hemma idag. Så det har faktiskt inte blivit så mycket gjort som jag hade hoppats på. Försökt att plugga så gott jag kan men det är lite svårt när man har en liten kramtjej klängandes på en hela tiden och som ska rita i mina anteckningar. ^^
Har tagit bort ena spjälsidan på sängen nu så hon kan gå i och ur själv och det utnyttjar hon ju såklart. Imorse vaknade jag av att hon lyfte bort mitt täcke och kröp ner bredvid mig på min kudde och drog tillbaka täcket igen, haha, sen fick jag massor med klappar på kinden och massa "heeej mamma" och när hon tycker att jag ska gå upp så sliter hon av mig täcket och säger åt mig att jag ska gå upp, eller så drar hon undan täcket från mina fötter och kittlar mig under fötterna. Det tycker hon är skitkul, asgarvar och skriker "killekillekillekill". Hon är så sööööt! Hon har börjat prata som 17 nu och det kommer så roliga kommentarer ibland. Igår morse när jag bäddat ner henne framför bolibompa så vinkade hon åt mig och sa "Hejdå. Hämta godis." Och så skrattade hon! Haha. Och häromdagen när hon pruttade så reste hon sig och tittade efter prutten och när den inte syndes någonstans så berättade hon att prutten hade åkt hem i sin bil. ^^ Hon är så go min lilla prinsessa!

Nu är det dags för ett lunchförsök, inte det lättaste kan jag säga när hon är sjuk.