onsdag 5 maj 2010

Here we go again..

Den här gången skyller jag ifrån mig på min dator faktiskt. Vila i frid din dumma jävel! Den har lämnat mig i sticket och har nog inga planer på att ta mig tillbaka. Men jag kommer aldrig att sluta hoppas på att den helt mirakulöst ska vakna igen. Tills dess ska jag fortsätta att spy galla på och förbanna den lilla saten. Jag bara älskar när saker vill jobba med mig.
Men nu har jag iallafall fått låna en dator av världens gulligaste människa, så nu kan jag äntligen socialisera mig lite igen iallafall. :P Det är helt sjukt hur beroende man faktiskt är av alla teknik-prylar. Man tänker inte på hur handikappad man är utan dom förrän man verkligen blir utan. Vad jag än skulle göra så blev man liksom påmind om den tragiska förlusten. Många dyra samtal till 118 118 och istället för att kolla upp vädret på nätet som vanligt (oh yeah, tantvarning av allra högsta grad) så fick man nöja sig med en halvt tragisk soldans varje kväll och hoppas på att den hade tilltalat vädergubben när man vaknade nästa morgon. Eller ja, det kunde ju ha varit så. :P
Men dator eller icke dator så har det varit några ganska bra veckor ändå, bortsett från allt som har varit dåligt. ;P
Finns saker och människor som lyckas göra mig på gott humör ändå. ♥

Annars har väl allt rullat på som vanligt, var på utvecklingssamtal för Emilia idag. Det gick bra, dom tyckte hon var så snäll och duktig och att hon verkar vara ett väldigt tryggt barn. Och det kändes ju kul att få höra. Ibland känner man sig faktiskt ganska osäker och otillräcklig som mamma och speciellt när jag aldrig haft någon som kan ta över då och då och att ta hjälp av och diskutera gränser och uppfostran och sånt med. Det är ju lite kämpigt ibland att hinna med allt som ständigt ska göras här hemma och samtidigt ha en liten buse att ta hand om och hålla koll på. :)
Men jag gör mitt bästa såklart och jag tycker att jag har klarat av det rätt bra ändå.

Och snart är det dags för bandit boat igen. Hell yeah. Då ska det svampas morgan och rockas som fään. Jag har en känsla av att det kommer att bli askalas (även om det var bajsiga band som skulle spela den här ggn). Men det är iallafall roligt folk vi åker med och så har ju jag och Katrin fått äran att dela hytt med 2 karlakarlar som är lika muppiga som vi är. Om inte ännu mer. Så med muppar, en massa skvättar morgan och en Katrin kan det ju bara inte gå fel tycker jag!

Nu har jag en fullkomligt outhärdlig träsmak i särten så nu ska jag faktiskt avsluta och gå och sova.

So long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar