torsdag 27 maj 2010

Horribla Haremsbyxa!


Jag förstår inte riktigt grejen med dessa "Haremsbyxor".. Vem, vem i denna visserligen redan sjuka värld har kommit på idén att designa något så hemskt?? Hemska fladdrande ting som får folk att se ut som att de har det värsta anal-läckaget i denna världshistoria. "Vad känner jag för idag.. hmm.. slimmat eller anal-läckage? Anal-läckage it is." Why, oh why? Det mesta kan vara snyggt men.. nääe, vi lär ju gå runt i megablöjor med ben, så groteska att de ger människor psykiska men bara dom skymtas. Och som dessutom verkar jaga oss ytterligare ett år. Hujedamig.

Meen.. smaken är ju som baken?

onsdag 26 maj 2010

Bara Onsdag

Tur att solen finns, annars hade det här varit en riktig skitdag! Har fått en del dåliga nyheter idag och det är ju inte coolt. Det är väl nu man ska slå sina kloka huvuden ihop och hitta på något som kan få en på andra tankar för en stund? Tur att vi är såna muppar så vi kan fula oss till ett och annat skratt ibland. Men bra jävla skönt vore det att dra iväg ett tag och bara vara och glömma vardagen ett tag.
Känns som att den här veckan kommer att gå i riktig snigelfart. Men fick ett efterlängtat telefonsamtal från utlandet idag iallafall. Det gjorde min dag bättre. Skumt, hur löjlig man kan bli, haha, men så kommer det väl alltid att vara antar jag. Ganska roligt att vara löjlig också ibland ju. ;)
Var på stan med Katrin idag också, ack vad mycket kläder det finns. Jag kände riktigt hur det kliade i shoppingtarmen, som Katrin brukar säga, den kvinnan är för övrigt inte riktigt frisk någonstans, men jag älskar henne ändå. Jag har hittat min like i henne. :P Men det bidde inget shoppande, nehedå, har ju tyvärr en massa tråkigheter att prioritera innan jag kan tillfredsställa den tarmen.
Nu står Emilia här och pussar på min rygg och rumpa, allt för att få uppmärksamhet. Så nu blir det matlagning och sen bada med lillfisen.

Ciao!

måndag 24 maj 2010

Sol i sinne, brun inne..

Nu har Emilia precis somnat, helt däckade båda två ikväll. Fast vi har eg inte gjort något speciellt alls idag. Har städat lite, gått igenom lite papper, skrivit ett brev och sen varit ute i den tråkiga solen som ändå bara hade måndagsångest och gömde sig hela tiden. Skitkallt när varenda moln kom ju så man fick nästan skavsår i armarna av allt av och påtagande av tröjan. Eftersom solen misslyckades med att roa oss idag så roade jag och Katrin oss själva med daskande vader och rulla bulle leken. Påhittigt va? Väldigt givande sådär på eftermiddagen, lagom ansträngande. :P
Nu ska jag koka en omgång kaffe och medan det blir klart ska jag ta en fight med soffkuddefodralet som måste på igen, Emilia spillde ut ett glas iste på det i helgen. Lärde mig tekniken någorlunda sist, gränsla kudde-hoppa på kudde-platta till kudde och draa.

Tjing!

fredag 21 maj 2010

Tjosan

Tjoho! Fasiken vad glad man blir när det är sol! Überupphetsande bara att kunna sitta på balkongen i oanständiga kläder utan att frysa fläsket av sig. Igår blev det inte så mycket utomhusvistelse tyvärr pga den oförskämda febern jag hade. Men idag var febern bättre så då blev det matshopping och sen skräpmat på gården med Trumpeten och lillmonstrena. Aldeles fantastico att ligga och glassa på Trumpetens wonderfilt, knapra halstabletter och lyssna på in flames. Till våran förskräckelse så blev vi angripna av de tyvärr icke-utrotade blodsugarna och då bestämde vi oss för att bege oss in i säkerheten. Jag hoppas att jag smittade de små jävlarna med min körtelfeber eller halsfluss eller vad fan det nu är som älskar att jävlas med mig.
För en vecka sedan så var det ju bandit igen. Perkele, vad kul det var. Dåliga band dock, men som faktiskt visade sig vara bättre i verkligheten. Det blev verkligen ett dygn av fest av allra högsta grad. Rosa pyjamasklädda norrlänningar, 2 morganpackade Katrinor, en ständigt headbangande ensamvarg i hytten, 2 jävliga per som inte lät oss sova en blund och sist men inte minst 24h med bara rock och metal. Kunde inte vart bättre ju. :P Kan ju bjuda på några bilder för skojs skull, att skriva alla detaljer vore som att försöka gå jorden runt. (Men det får bli när uppladdningsknappen tänker sluta stjärta sig och känner för att reagera när jag trycker på den.)
De sista timmarna av resan började iaf tröttheten komma ikapp oss. Och för att inte tala om baksmällan som smög sig på. Inte ens återställar mojiton klarade av att hålla mig på topp. När vi landade i stockholm igen så var jag icke kry. Inte någonstans faktiskt. Tröttheten, huvudvärken och det horribla spyillamåendet gjorde mig nästan omänsklig. ^^ Men jag blev väl omhändertagen när jag kommit "hem" sen på kvällen. ♥

Annars är det mesta faktiskt bra just nu, jag mår för första gången på länge.. bra. Nu är det bara ekonomin som bråkar. Skulle den helt mirakulöst ordna upp sig någon jävla gång så skulle allt vara perfekt. Men jag antar att det bara är att fortsätta kämpa på och bita ihop, det kan ju bara inte vara såhär föralltid. Men ofta känns det helt jävla hopplöst. Fan, vad hände egentligen? Jag visste ju att jag skulle bli ensam kvar med allt när jag valde att gå min egna väg, men det kändes inte som att det var rätt anledning till att stanna i något som gjorde mig olycklig?
Men börjar bli lite smått trött nu på att gråta över ekonomin hela jävla tiden. Nu får det ju gärna ta och vända, jag försöker ju verkligen så varför går det då inte? Jäla pest..

onsdag 5 maj 2010

Here we go again..

Den här gången skyller jag ifrån mig på min dator faktiskt. Vila i frid din dumma jävel! Den har lämnat mig i sticket och har nog inga planer på att ta mig tillbaka. Men jag kommer aldrig att sluta hoppas på att den helt mirakulöst ska vakna igen. Tills dess ska jag fortsätta att spy galla på och förbanna den lilla saten. Jag bara älskar när saker vill jobba med mig.
Men nu har jag iallafall fått låna en dator av världens gulligaste människa, så nu kan jag äntligen socialisera mig lite igen iallafall. :P Det är helt sjukt hur beroende man faktiskt är av alla teknik-prylar. Man tänker inte på hur handikappad man är utan dom förrän man verkligen blir utan. Vad jag än skulle göra så blev man liksom påmind om den tragiska förlusten. Många dyra samtal till 118 118 och istället för att kolla upp vädret på nätet som vanligt (oh yeah, tantvarning av allra högsta grad) så fick man nöja sig med en halvt tragisk soldans varje kväll och hoppas på att den hade tilltalat vädergubben när man vaknade nästa morgon. Eller ja, det kunde ju ha varit så. :P
Men dator eller icke dator så har det varit några ganska bra veckor ändå, bortsett från allt som har varit dåligt. ;P
Finns saker och människor som lyckas göra mig på gott humör ändå. ♥

Annars har väl allt rullat på som vanligt, var på utvecklingssamtal för Emilia idag. Det gick bra, dom tyckte hon var så snäll och duktig och att hon verkar vara ett väldigt tryggt barn. Och det kändes ju kul att få höra. Ibland känner man sig faktiskt ganska osäker och otillräcklig som mamma och speciellt när jag aldrig haft någon som kan ta över då och då och att ta hjälp av och diskutera gränser och uppfostran och sånt med. Det är ju lite kämpigt ibland att hinna med allt som ständigt ska göras här hemma och samtidigt ha en liten buse att ta hand om och hålla koll på. :)
Men jag gör mitt bästa såklart och jag tycker att jag har klarat av det rätt bra ändå.

Och snart är det dags för bandit boat igen. Hell yeah. Då ska det svampas morgan och rockas som fään. Jag har en känsla av att det kommer att bli askalas (även om det var bajsiga band som skulle spela den här ggn). Men det är iallafall roligt folk vi åker med och så har ju jag och Katrin fått äran att dela hytt med 2 karlakarlar som är lika muppiga som vi är. Om inte ännu mer. Så med muppar, en massa skvättar morgan och en Katrin kan det ju bara inte gå fel tycker jag!

Nu har jag en fullkomligt outhärdlig träsmak i särten så nu ska jag faktiskt avsluta och gå och sova.

So long!