onsdag 22 september 2010

Joråsattee...

Wiho vad wonderbar det var med sol idag! Jag hade nästan tappat hoppet om en rättvis värld där ett tag. Synd bara att hela dagen gick åt till plugg, så jag fick lapa sol utav bara helvete när jag satt ute och syndade. Men det räckte iallafall för att dra upp mungiporna på mig. Men nu är jag iallafall färdig med det sista uppdraget så nu är det bara slutprovet kvar. Så underbart att jag i huvudet föreställer mig ett glädjeskutt. Jag hade glömt varför jag faktiskt fick IG i religion i skolan. Det är ju totalt värdelöst och helt hjärndött.
Sitter för övrigt och glor på nån dokumentär om muffar på tv. Vad sjukt alltså, en grupp kvinnor som sitter och visar upp muffarna, eller förlåt, 'Yoni' för varandra för att få bättre självförtroende över sina 'Yoni'sar'. Säkert bra terapi, men jag skulle nog inte vara så fasligt bekväm med att fläska fram murran för en grupp bruttor som ska stirra på den och intala mig att den är vacker. Det känns som att dom får ensamrätt på det och jag lämnar det området outforskat faktiskt.
Nu känner jag mig tillräckligt okreativ för att gå och lägga mig och läsa, surprice surprice, jag har mina mal perioder. Såå... Godnatt på er.

'Må Yoni vara med er.'

1 kommentar: