onsdag 16 februari 2011

Hoppsan Kerstin!

Oj. Nu har jag varit sådär social igen. Jag känner mig verkligen helt matt efter allt bloggande på sista tiden! ^^ Men det har varit så sjukt mycket att göra. Har ju påbörjat min utbildning nu och det tar tid så det heter duga. Det är en 3 årig utbildning som är ihoptryckt på 1½ år. Mycket att göra, men fasiken så skönt att vara klar sen och slippa csn och alla andra efterblivna instanser.
Men lite solsken har det ändå blivit också mitt i allt kaos. Jag fick ju ett gymkort av älsklingen i julklapp så jag tycker faktiskt att jag har rört ganska flitigt på fläsket nu. Ja, förutom den här veckan då. Jag vet inte om det bara är så enkelt att jag börjar vänja mig, eller om jag faktiskt känner att jag slipper gömma mig i vassen i sommar, men det fladdrande bihanget där bak fladdrar inte lika mycket när jag löper på bandet, eller så har den helt enkelt studsat för många gånger mot det rullande bandet så jag helt enkelt har tappat känseln i den och inte känner det lika bra längre. ^^ Men så skönt att träna, jag känner hur mycket gladare jag blir. Nu är det bara körkort som saknas. Och ett större boende. Men körkort tänker jag sätta igång med så snabbt jag bara kan, måste bara kolla upp allt som man ska fixa innan jag kan ordna tillstånd. Mitt gamla gick ju liksom ut för en sisådär 3 tidsepoker sedan. Mina körkortsböcker är också på vift. Jag minns att jag lånat ut dom till någon men fan inte till vem. Man bör inte bli förvånad.
Usch vad jag inte borde sitta här. Jag borde sova för att orka med arbetet som ska göras klart imorgon. Det är kusligt hur man bara lyckas skjuta upp saker och ting ibland.. men fattar man inte ens vad man läser så är det fan inte speciellt tillfredsställande. Istället för att krypa ihop i ett hörn och vagga fram och tillbaka tills jag skavt sönder julskinkorna, slita mitt hår, tugga fradga och inombords skänka alla skoluppgifter en plågsam förbannelse så bestämde jag mig för att lindra klådan i shoppingtarmen igår och for till nacka forum med Maria. Tyvärr hittade vi inte mycket av det som stod på inköpslistan men några saker till busfröna bidde det och Maria hittade lite träningskläder så nu är det bara skor kvar innan vi kan svettas tillsammans på bandet. :P Ska försöka slita med henne på lite bodypump också så blir vi riktigt fagra sen.

Nej skulle man sluta vara meningslös och kanske fräscha upp sig lite, slänga av sig paltorna och krypa ner under täcket och hoppas på en påhälsning från Mister Blund kanske..
Hade dock hellre suttit kvar här och fortsatt tjöta med min milf Babola, torrjuckat på datorn och druckit en morgan men det får bortprioriteras nu tyvärr då det vankas sked med täcket istället.

Gonatt då gott folk!