lördag 28 augusti 2010

Kräftskiva it is.

Sitter hemma hos pappsen och har precis nattat lillskruttan som har lidit av sömnbrist idag. Hennes lilla söta ansikte har fått mer gymnastik idag än vad jag får på ett år med alla humörsvängningar. Så härligt med barn, just det att man direkt kan se vilket humör dom är på. Dom är så tydliga och raka och aldrig falska. Vart tar den egenskapen vägen egentligen hos många när dom växer upp..?
Anyway, kräftskiva it is. Hela 3 kräftor blev det för min del. Jag tror jag får träna in lite vett och etikett gällande kräftskivor tills nästa gång. 3 kräftor, nästan skamligt. Jag har inget att säga till mitt försvar så jag skyller på mitt skaldjurseksem som helt från det blå dyker upp på mina händer varje gång jag tar i ett skaldjur. Den sista kräftan fick B skala åt mig, han är go han. ^^
Nu vankas det TP och reggae så nu tar jag mitt eksem, min frusna röv, mitt glas rödtjut och drar ut på altanen och kickar ass med min alldeles, alldeles fantastiska allmänbildning.

Adiós muchachos!

onsdag 11 augusti 2010

Min nystart

Du lyssnar alltid när jag har något att säga. Du vet precis vad jag behöver när jag behöver det. Du finns där när jag behöver dig och du vet alltid när något är galet. Du stöttar mig när jag behöver stöd och du tröstar mig när jag är ledsen. Du ger mig trygghet och du ser mig för den jag är, du stoppar om mig när jag inte mår bra och du avlastar mig när jag är trött. Du är min varma famn att krypa upp i när jag är frusen eller bara behöver en kram. Du är mitt ljus i mörkret.
Tack för att du finns, jag älskar dig. ♥